KOEDIJK - Afgelopen zondag zette Natuurbegraafplaats Geestmerloo voor de derde keer alle deuren open. Belangstellenden konden meelopen met één van de rondleidingen, slenteren langs de kraampjes van de Inspiratiemarkt en op de expositie zien hoe je op natuurlijke wijze begraven kunt worden. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een stukje Hemelse Brownie werd er geluisterd naar de muziek en zang van diverse muzikanten.


Wat extra veel belangstelling trok waren de drie demonstratie begravingen. Dunweg Uitvaartzorg, Leo Rijnja Uitvaartverzorging en Uitvaarverzorging Pieter Dekker verzorgden op hun eigen wijze een begraving in de natuur. Van de aankomst van de overledene tot het laten dalen van de kist, de bezoekers konden het helemaal ervaren.

“Ondanks dat je weet dat het gespeeld is, voelt het toch heel echt” vertelde een bezoekster, “je bent meteen in de sfeer”.

Bent u ook benieuwd naar begraven worden in de natuur? De medewerkers van Natuurbegraafplaats Geestmerloo staan 7 dagen per week voor u klaar. Kom langs voor een mooie wandeling of maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek. 072-3030220 |info@geestmerloo.nl| www.geestmerloo.nl