BROEK OP LANGEDIJK - Project Geestdrift presenteert op zondagmiddag 29 oktober de verassende familievoorstelling Katton in de doopsgezinde kerk in Broek op Langedijk.

Bram van Beusekom brengt in deze voorstelling op speelse wijze lege dozen, wc-rolletjes en zelfs oude kranten tot leven. Met minimale middelen en maximale nieuwsgierigheid creëert hij op magische wijze een nieuwe wereld. Een verrassende voorstelling vol beweging en karton, geschikt voor kinderen tussen 3-8 jaar. Na afloop krijgen de kinderen karton om hun eigen katton of fantasiebeest te maken.

Ton de kat gaat voor de eerste keer buiten spelen. Hij speelt tikkertje met de vlinder, maar opeens verdwijnt ze en is Ton verdwaald. Snel gaat hij op zoek en vindt vele verschillende huizen. Hij maakt nieuwe vrienden en samen beleven ze bijzondere avonturen, maar hij verlangt ook terug naar zijn eigen fijne mandje. Help kat Ton met zoeken en ga mee op avontuur!

Project Geestdrift is een initiatief om door middel van inspirerende voorstellingen bezoekers kennis te laten maken met de mooie doopsgezinde kerkjes in Noord-Holland Noord. Project Geestdrift werkt hierin samen met Karavaan, bekend van haar geëngageerde locatietheater.

De voorstelling Katton is geschikt voor kinderen van 3-8 jaar. Tickets zijn online te bestellen via www.projectgeestdrift.nl. Kinderen t/m 12 jaar: € 8,-, volwassenen: € 13,50. Aanvang: 15.00 uur.