DIJK EN WAARD - De kerstperiode is voor velen een warme tijd van familie, gezelligheid en bezinning. Maar helaas is voor sommigen onder ons de decembermaand wat al te donker en te kil. Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk wil dat kerst voor iedereen als een feestje van saamhorigheid voelt.

Want juist met kerst voelen veel mensen zich eenzaam omdat zij weinig familie en vrienden hebben, of in ieder geval dat idee hebben. Als we er even aandacht aan geven vinden we allemaal wel zo iemand in onze omgeving. Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk wil er met de jaarlijkse Kerstengelen-actie voor zorgen dat we deze mensen niet vergeten.

Door een paar uur tijd te maken en als Kerstengel wat aandacht te geven aan diegene in je omgeving maken we van kerst pas echt een feest voor iedereen! Kerstengelen bezorgen tussen 10 december en 24 december attenties aan mensen om te laten merken dat ze gezien worden. Gewoon, even laten blijken dat je ook oog hebt voor een ander en dat er aan hem of haar gedacht wordt. Het gaat niet om de waarde van de attentie, maar om de aandacht voor elkaar. Een praatje, een kaartje, een bloemetje, iets lekkers of een klein presentje is al mooi om te ontvangen en te ervaren. Iedereen kan voor een bezoekje van een Kerstengel in aanmerking komen, oud of jong, ziek of gezond. En iedereen kan Kerstengel worden.

Opgeven als Kerstengel of het aanmelden van iemand die een Kerstengel verdient, kan tot 5 december via de Facebookpagina Kerstengelen Dijk en Waard..

Doe jij mee als Kerstengel?

Je kunt je hier aanmelden.

Gun jij iemand een Kerstengel?

Je kunt hem of haar hier aanmelden

Wil je zelf een Kerstengel ontvangen?

Je kunt jezelf hier aanmelden.