NOORD-SCHARWOUDE - Het leek er even op dat het voor Anna en Irma geen vrolijk kerstfeest zou worden dit jaar. Spelen voor publiek leek door de tijdelijk verzwaarde gedeeltelijke lockdown (huh? Ja, zo heette het echt) onmogelijk geworden. Maar gelukkig zijn de maatregelen zodanig versoepeld dat een kerstvoorstelling in kleine opzet toch kan!! Op woensdag 23 december* spelen Anna en Irma dus hun programma “Kerstfeest met Anna en Irma” (reprise) in Kloosterhof in Noord-Scharwoude.

Omdat er binnen de geldende maatregelen slechts 26 personen tegelijk plaats kunnen nemen in de grote zaal van Kloosterhof, voeren Anna en Irma de voorstelling 2 keer op; de eerste show is om 15.30 uur en de tweede om 20.00 uur. De voorstelling heeft geen pauze en de horeca moet helaas gesloten blijven. Wel krijgt elke bezoeker bij binnenkomst een kopje koffie of thee.

De voorstelling “Kerstfeest met Anna en Irma” (reprise) is gevuld met een prachtige selectie van bekende en minder bekende kerstliedjes, die worden afgewisseld door een mooi oud kerstverhaal. Het programma staat garant voor de beleving van het ultieme kerstgevoel en ook een grap en een grol zullen deze keer niet ontbreken. U merkt het: alle ingrediënten voor een sfeervolle kerstvoorstelling zijn aanwezig.

De zaal gaat een half uur voor de voorstelling open. Kaartjes incl. een kopje koffie of thee kosten €12,50. Reserveringen: www.annaursem.nl of 06-25471937. Cadeautip: wilt u de kaarten als decembercadeau geven? Anna en Irma zorgen voor een mooi verzorgde geschenkverpakking. Bel 06-25471937. Graag tot ziens bij de voorstelling Kerstfeest met Anna en Irma!

*voor iedereen die geen kaartje weet je bemachtigen, zal de avondvoorstelling van “Kerstfeest met Anna en Irma” live te volgen zijn via www.annaursem.nl

UPDATE: Omdat het concert op 23-12 uitverkocht is komt er een extra concert op 22-12. Wees er op tijd bij voor een kaartje!