HEERHUGOWAARD - De tuincentra hebben inmiddels hun kerstmarkten geopend en ook in de winkels liggen de schappen weer vol met kerstartikelen. CYAN Kringloop is ontzettend blij dat we dit jaar de kerstmarkt weer kunnen organiseren. Corona was voor u, maar ook voor ons als winkel, een heel zware periode. De laatste weken is hard gewerkt aan het resultaat.

De Kerstmarkt is geopend! Prachtige kerstkopjes en - schotels voor aankleding van de kersttafel en natuurlijk een rijke verzameling aan decoratie materiaal.
Prachtige kerstballen, huisjes, verlichting, alles wat nodig is om kerst een mooi feest te maken. Onze dames van de kleding hebben ook een speciale selectie gemaakt van kerstkleding.

Dat alles natuurlijk voor een redelijke kringloop prijs. Een mooie gedachte is dat door het kopen van onze materialen u bijdraagt aan een circulaire maatschappij en dat wij met de winst goede doelen ondersteunen in Dijk en Waard.

Overigens, binnenkort gaat onze naam wijzigen! Wij worden CYAN Circulair! Dit geeft een beter beeld welke werkzaamheden wij doen in ons pand aan het Nijverheidsplein 2D!