HEERHUGOWAARD - In Cool kunst en cultuur klinken zondag 17 december vanuit alle hoeken de mooiste (kerst)liedjes, gespeeld door de leerlingen van Cool zelf. Van beginners tot gevorderden. Dit is hun moment om te schitteren op het podium. Ook voor de vakdocenten een van de jaarlijkse hoogtepunten. Er wordt samengespeeld, gezongen en misschien zelfs een beetje gedanst.

Bij aankomst word je als bezoeker al in kerststemming gebracht. Het hele pand is feestelijk versierd. Samen met een gids volg je een route langs vier verschillende locaties in Cool. De cursisten trakteren op mini-concerten van zo’n vijftien minuten, op plekken waar je normaal niet zo snel komt. Bijvoorbeeld in de artiestenfoyer en op het toneel in de grote theaterzaal. De deelnemers, jong en ouder, laten zien wat ze geleerd hebben en hoe leuk het is om samen muziek te maken. Op elk niveau. Nieuw dit jaar is een creatieve workshop kerstkaarten maken. Als bezoeker raak je misschien wel geïnspireerd om zelf aan te sluiten bij een les of cursus in 2024. Tijdens Cool’s Winter Wonder Walk start ook de aanmelding voor de gratis proefmaand in januari.

Reserveren
Een ticket voor één route tijdens Cool’s Winter Wonder Walk kost € 4,50 en is te reserveren bij de servicebalie van Cool. Of telefonisch via 072 534 76 62. Kinderen onder de 4 jaar hebben gratis toegang. Als je speciaal komt om de talenten van familie of vriend te bewonderen, word je ingedeeld in een route waarin deze speelt. Vol is vol.