HEERHUGOWAARD - Het aanzicht vanaf het stadsplein en de rotonde in Heerhugowaard wordt steeds definitiever. Inmiddels zijn alle 207 woningen verkocht en krijgt het nieuwe stadshart steeds meer een gezicht. Bouwbedrijf De Nijs bouwt naast woningen, ook 8 nieuwe commerciële nieuwbouw units. De verkoop van de commerciële units is inmiddels gestart!

Het parkeerterrein dat jaren in gebruik is geweest als opstap- en parkeerplaats zal begin 2022 opgeleverd worden en biedt volop kansen voor ondernemers. De nieuwe units aan het stadsplein zijn ideale ruimtes voor kantoren en praktijk-/zorg gerelateerde ruimtes. De units hebben unieke 6 meter hoge plafonds en een entresol. De grote glazen gevels liggen aan het plein en zorgen voor levendigheid. Door dubbel hoge ruimte op de begane grond met veel glas – en te openen gevelwanden – biedt het complex ook ideale ruimtes voor horecaconcepten. Alles is gericht op verlevendiging van dit centrale deel van het stadshart.


De bouw verloopt voorspoedig en daarom wordt verwacht dat men in het voorjaar van 2022 hier al een terrasje kan pakken. De vrij op naam prijzen van de units zijn vanaf € 219.840 tot € 599.840 exclusief BTW. Huurprijzen op aanvraag.

Niets missen over ondernemen in Lapis Lazuli?
Wil je meer weten over de units en de keuzemogelijkheden? Kijk dan op www.werkeninlapis.nl