HEERHUGOWAARD - Dat het coronavirus op uitzonderlijke wijze het leven van iedereen beïnvloedt, staat vast. Maar waar het voor velen een effect heeft op de manier waarop ze anderen begroeten, of boodschappen doen, werd Irene Captijn daadwerkelijk door het virus zelf getroffen. In 'Nachtmerrie op de IC - Hoe ik door het coronavirus in een waanwereld belandde' neemt Irene Captijn de lezer mee in haar ervaring met dit virus. Dit bijzondere gezondheidsboek wordt sinds vrijdag 21 augustus uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Het is begin 2020. De wereld is in de ban van het coronavirus. Irene maakt zich niet zo druk, ook al is zij werkzaam in een huisartspraktijk. Virussen komen en gaan, dus waarom zou het dit keer anders zijn? Toch belandt zij op de IC, waar zij tijdens haar beademing in een waanwereld terecht komt die zo levensecht is, dat niemand haar zou hebben kunnen overtuigen dat het een niet bestaande werkelijkheid was. In dit boek neemt ze de lezer mee in haar ervaringen van waan en realiteit, precies zoals zij haar ziekteproces beleefd heeft.

Irene Captijn (1974) is getrouwd met Raymond en heeft drie volwassen kinderen uit een eerder huwelijk. Irene is van beroep geen auteur, maar doktersassistente bij een huisartspraktijk en heeft in januari van 2020 haar diploma tot praktijkondersteuner behaald. Dat zij ooit een boek zou gaan schrijven had zij nooit bedacht, totdat zij dodelijk ziek werd door het coronavirus. Het virus deed haar op de IC belanden, waar ze in een waanwereld terecht kwam. Haar bizarre ervaring heeft zij opgeschreven in haar eerste boek: ‘Nachtmerrie op de IC’.

Boekgegevens

Titel: Nachtmerrie op de IC - Hoe ik door het coronavirus in een waanwereld belandde
Auteur: Irene Captijn
Verschijningsdatum: 21-08-2020
Aantal pagina's: 106
ISBN: 9789464035612
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 17,99
Uitvoering Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België