KOEDIJK - Net een jaar na de officiële opening staat Natuurbegraafplaats Geestmerloo in de finale van de NHN Business Awards 2021. De nominatie geldt voor de categorie Maatschappelijk Ondernemen.

De juryleden van deze ondernemersverkiezing gaan elk jaar op zoek inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Binnenkort brengt de jury een bezoek aan de natuurbegraafplaats om te kunnen beoordelen op zes criteria: Groei en Ontwikkeling, Financiële Gezondheid, Medewerkersbeleid, Ondernemerschap, Regionale betrokkenheid en Innovatie. Daarnaast krijgen de finalisten een pitch training. Op de dag van uitreiking laat iedereen hun finale pitch aan de jury zien.

Naast de Business Award maken alle finalisten ook kans op de Publieksprijs. Hiervoor kan iedereen die de natuurbegraafplaats een warm hart toedraagt stemmen via https://www.nhn-businessawards.nl.

Jacco de Kroon, locatiemanager van Geestmerloo: “Ik ben ontzettend trots! We zijn een jaar na de officiële opening en nu al genomineerd. Een hele eer en een prachtige bevestiging dat we hier goed werk doen. Naast het creëren van nieuwe natuur biedt de natuurbegraafplaats een troostvolle plek voor nabestaanden. Daarbij geeft het veel mensen rust dat je bij ons van te voren je eigen plekje kunt uitzoeken.”
Jacco vertelt: “Nu we zover zijn gekomen, hopen we ook kans te maken op de publieksprijs. Als jij ook waarde hecht aan natuur voor altijd, een bijzonder afscheid en dit alles voor en door bijzondere mensen, stem dan op Geestmerloo.”

De finale is op 25 november in de sfeervolle Cultuurkoepel in Heiloo.

Meer informatie over de natuurbegraafplaats vindt u op: www.geestmerloo.nl