WAARLAND - Indoor Adventure Minigolf, in de gemeente Schagen, opent zaterdag 5 juni a.s. officieel haar deuren. Het is de eerste en enige indoor adventure minigolf in Nederland met kunstgrasbanen die aangelegd zijn in een tropische tuin.

Tropisch paradijs
In dit prachtig aangelegde minigolfparadijs waant de bezoeker zich een beetje in de tropen. Tussen de exotische planten ligt een 15-holes minigolfbaan. De banen variëren van 8 tot maar liefst 15 meter waardoor je het idee hebt dat je op een echte golfbaan loopt, maar dan in het klein. De minigolf ligt in een overdekte tropische tuin met vijvers waarin koi karpers rondzwemmen en is gevestigd in hetzelfde pand als Vlindertuin Vlindorado. In de afgelopen 7 maanden, waarbij Vlindertuin Vlindorado grotendeels gesloten was vanwege de coronamaatregelen, is de minigolf aangelegd. Adventure minigolf is heel anders dan een traditionele midgetgolfbaan. De banen zijn van kunstgras en langer dan bij midgetgolf, de vorm van de baan is veel vrijer aangelegd en er is geen opstaand randje waar de bal door tegengehouden wordt.

Arrangementen voor groepen
Voor groepen vanaf 10 personen is er ook de mogelijkheid een arrangement te boeken. Bijvoorbeeld een rondje minigolf in combinatie met een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado. Dit kan eventueel uitgebreid worden met een lunch of een workshop waarbij een boeket gemaakt wordt.

Hele jaar geopend
Minigolf is een sportief en gezellig uitje voor jong (vanaf 4 jaar) en oud bij mooi en slecht weer. De overdekte adventure minigolf is het gehele jaar geopend. Na een rondje minigolf kan op het terras genoten worden van een drankje met uitzicht op vlindertuin Vlindorado.

Open: ma t/m za van 10.00-17.00 uur, zon van 11.00-17.00 uur, Smeetsweg 12, Waarland www.indooradventureminigolf.nl