HEERHUGOWAARD - In het hart van de nieuwbouw wijk de Draai in Heerhugowaard, ontwikkelde Hoorne Vastgoed 31 woningen, een Vomar supermarkt en diverse dag winkels. Samen vormt dit het nieuwe woon- & winkelgebied De Draai, dat op woensdag 5 oktober a.s. feestelijk geopend wordt. Van 13:00 t/m 17:00 uur is er livemuziek en zijn er gratis hapjes en drankjes voor alle bezoekers. De kids kunnen zich laten schminken en genieten van limonade en popcorn.

Markant gebouw
In 2019 startte Hoorne Vastgoed de ontwikkeling van het markante appartementengebouw Draaiwaard. De lichte gevelsteen en de houtafwerking zorgen voor een echte luxe uitstraling. De 31 appartementen zijn onlangs opgeleverd en de opening van de Vomar en de dag winkels maken De Draai compleet.

Vomar Voordeelmarkt opent 5 oktober om 09:00 uur
Aan de voorzijde van het gebouw is de Vomar Voordeelmarkt gevestigd. De winkel in De Draai is al de vierde vestiging van de populaire supermarkt in Heerhugowaard. Met 1400m2 heeft deze Vomar een zeer compleet assortiment, waarbij de garanties van Vomar voorop staan; de laagste prijs, de beste kwaliteit en de snelste service. De bewoners van De Draai kunnen daarmee voor hun dagelijkse boodschappen dicht bij huis terecht. Op de dag van de opening gaan de deuren van Vomar open vanaf 09:00 uur open met eigen kortingen en festiviteiten, welke terug te vinden zijn op vomar.nl

Dag winkels

Naast de Vomar zijn een aantal dag winkels gevestigd in De Draai. Bakkerij Jos Rood en Jerry’s Kaaspaleis zorgen voor de versproducten. Kapper CFH Coiffures geeft bezoekers een luxe haarervaring voor een betaalbare prijs. En voor de lekkere trek is Foodmaster de Draai aan het winkelgebied toegevoegd.

Feestelijke opening!

Samen met Hoorne Vastgoed zorgen de winkels op woensdag 5 oktober a.s. vanaf 13:00 uur voor een feestelijke opening. Op vertoon van een kassabon van één van de winkels uit De Draai kunnen bezoekers gratis genieten van overheerlijke luxe koffie, thee bij de mobiele koffie corner. Gastvrije hostessen trakteren de bezoekers op gevarieerde hapjes van de ondernemers en voor de kids is er limonade, popcorn, haartjes vlechten en coole ballonnen. Gitarist Dick Raat en schminkster Kim maken het openingsfeest compleet.

De winkeliers van De Draai begroeten je graag op 5 oktober.