HEERHUGOWAARD - Op zaterdag 15 augustus en zondag 16 augustus vindt het "Open Jeu de Boule & Kubben Toernooi" plaats op de ijsbaan in Heerhugowaard/'t Kruis.


Vanwege corona zijn er dit jaar helemaal geen gezellige buitenevenementen in Heerhugowaard en ook niet op de IJsbaan in 't Kruis. Geen Koningsnacht, Koningsdag, Popweekend, Kermis, Zomertour, Tour de Waard en Heerhugowaard Live voor Ad Molenaar en Remco de Boer van Dancing-Partycentrum Marlene en Grandcafe De Heeren.

Maar toch hebben zij het initiatief genomen om samen met KGT een open Jeu de Boule en Kubben Toernooi te organiseren op zaterdag en zondag 15 & 16 augustus. Beide dagen is de aanvang 13.00 uur en alles volgens de regels van het RIVM en de Veiligheidsregio.

Geef je op per team (4 personen) voor Jeu de Boule bij Hans Boots per mail jgth.boots@quicknet.nl en voor Kubben info@dancingmarlene.nl

Het inschrijfgeld bedraagt 10,= per persoon inclusief twee consumpties. Let op, vanwege grote belangstelling en beperkte deelname, doe het snel want echt VOL=VOL !!