HEERHUGOWAARD - Op woensdagavond 26 juni houdt Drumband De Reiger een Open les. De les vindt plaats bij Werkwaard aan de Maxwellstraat, een dagbestedingslocatie van Esdege-Reigersdaal. De drumband is bijna 30 jaar geleden opgestart voor cliënten van Reigersdaal. Inmiddels hebben ook andere mensen zich aangesloten bij de gezellige drumband en er is plek voor nieuwe leden en vrijwilligers.

Op deze bijzondere avond wordt door de drumbandleider Thomas Staples ‘gewoon’ les gegeven. De vrijwilligers ondersteunen de leden bij de muziekstukken. Bezoekers die dat willen kunnen zelf ook een trommel uitproberen, maar mogen natuurlijk ook alleen luisteren naar het spel van de leden. Zo krijgen zij een beeld van de sfeer tijdens de lessen. Dat er af en toe flink op de trommels wordt gemept, spreekt voor zich.

De Open les is op woensdag 26 juni, inloop 19.00 uur, les van 19.30 tot 20.30 uur. Deze open les vindt buiten plaats, bij de Maxwellstraat 2, Heerhugowaard. Deelname is gratis, graag wel even aanmelden via vrijetijdsbesteding@esdege-reigersdaal.nl. Voor meer informatie: Susanne Dekkers, 06-55050515, consulent vrijetijdsbesteding.