SINT PANCRAS - 2020, wat een gek jaar… Maar wat hebben jullie ons goed geholpen! Door toch lekker te komen zwemmen en het super goed houden aan onze nieuwe regels en maatregelen. We zijn super trots op jullie en dankbaar voor alle begrip!

Het Beverseizoen is voorbij maar toch vragen wij jullie om ons nog een keer te helpen. We mogen dit jaar weer meedoen aan de Rabo Clubsupport Actie. Dat kan natuurlijk niet zonder jullie… In 2019 wonnen we, dankzij jullie stemmen de 3de plaats en in 2018 werden we 2de. Dit jaar hopen we samen 1ste te worden.

Hoe werkt het?

• Als je lid bent van de Rabobank mag je stemmen
• Van de 5 stemmen mag je er 2 aan de Bever geven
• Ga naar www.rabobank.nl/clubsupport of stem via de Rabo app
• Je kunt t/m 25 oktober stemmen op de Bever!

Waarom stemmen op de Bever? Net als alle andere clubs en verenigingen heeft de Bever ook te leiden gehad onder het Corona virus. Reserveren, extra regels en een maand later open! Ondanks de warme temperaturen deze zomer kwamen er maar 30.000 bezoekers. Anders had dit het dubbele kunnen zijn… Een goed financieel steuntje kunnen we dus goed gebruiken!

Daarnaast zijn we aan het sparen voor een nieuwe glijbaantrap. De trap die we hebben is te smal, te steil en dus hoognodig aan vervanging toe!

We hebben jullie support hard nodig en hopen dat jullie weer massaal op de Bever gaan stemmen!

Dus klik op de link, stem op de Bever en misschien halen we dit jaar de eerste plek!