HEERHUGOWAARD - Na 8 jaar is Jamin eindelijk weer terug in onze stad. En hoe! Kleurrijker, vrolijker en hipper dan óóit. Met snoepsilos vanuit het plafond, snacks en (TikTok) trends van over de hele wereld en het lekkerste ijs (Swirls) wat je helemaal zelf kunt samenstellen. Watertanden voor jong en oud, een waar walhalla voor iedereen die van lekker houdt.


De laatste loodjes

Om zaterdag open te kunnen gaan, is het team van Jamin Heerhugowaard nu dag en nacht aan het werk. "Er moet nog ontzettend veel gebeuren, maar zaterdag 23 september gaan we 100% open. Dit wordt de allermooiste snoepwinkel die je ooit in Nederland hebt gezien. Voorzien van alle Jamin noviteiten en helemaal insta-proof. Jamin is de laatste jaren ontzettend veranderd en dat ga je allemaal terugzien in deze nieuwe winkel" lacht nieuwe eigenaresse Mehtap Say vriendelijk.

Feestelijke opening

Op 23 september om 09:30 uur opent de nieuwe winkel haar deuren. Op spectaculaire wijze; de eerste 100 betalende klanten ontvangen een exclsuieve "Mystery Bag" t.w.v. €25,-
Dat wil je dus niet missen...


Jamin Heerhugowaard

Adres: Middenwaard 97 in Heerhugowaard