HEERHUGOWAARD - Het is feest op aarde, want de eerste mensen gaan naar Mars! Maar voordat je de raket in mag stappen, worden je vaardigheden getest! Denk jij dat je het in je mars hebt? Trommel dan je vrienden, collega’s of familie op en meld je aan voor de escapetour op 3, 4 en 6 mei!

Heb jij het in je Mars?

Ben jij een echte avonturier en heb jij de skills van een astronaut? Meld je dan aan voor deze speciale missie tijdens de meivakantie. Voordat je in de raket mag stappen, worden je vaardigheden getest. Lukt het jou om samen met je medekandidaten de drie verschillende testen te doorstaan? Beleef Space Escape (6+) op dinsdag 3, woensdag 4 of vrijdag 6 mei. De tour duurt ongeveer 60 minuten. Heb jij het in je mars?

Meedoen

Om mee te doen aan de escapetour kan je online of bij de servicebalie een ticket reserveren. Per dag zijn er verschillende starttijden en per tijdslot is er plek voor een groep van maximaal 6 personen. Kijk voor meer informatie en het reserveren op www.coolkunstencultuur.nl of bel met onze servicebalie via 072-5347662.