HEERHUGOWAARD - Ben jij tussen de zes en achttien jaar en dol op zingen, acteren en dansen? Meld je dan aan voor de Musicalproductieklas! Onder begeleiding van enthousiaste docentes Alisa Opari Luzi en Melanie Aalders maak je kennis met de drie disciplines van het vak en zet je samen met leeftijdgenootjes de magische musical ‘Beauty and the Beast JR’ op de planken.

Première in de theaterzaal

De Musicalproductieklassen gaan dinsdag 20 oktober van start en zijn opgedeeld in twee groepen: 6-12 en 12-18 jaar. In het eerste deel van de cursus maak je kennis met de verschillende disciplines van het vak: zingen, dansen en acteren. Na 15 lessen worden de twee klassen samengevoegd en worden de rollen verdeeld. Dan begint het echte werk! Samen werk je toe naar de spetterende première in juni 2021 in de theaterzaal van Cool, inclusief publiek, decor en kostuums. Duik in de avonturen van Belle, het betoverende personeel van het kasteel en het Beest!

Over Alisa
Alisa schitterde enkele jaren geleden zelf als de prinses in de musicalversie van ‘Aladdin’ van Theater Terra en toerde door Nederland en België. Naast zang, dans en muziek ontdekte ze nog een passie: lesgeven. Inmiddels geeft ze les aan kinderen en volwassenen door het hele land, waarbij plezier voorop staat. “Iedereen mag zich bij ons op zijn eigen tempo en niveau ontwikkelen, in een veilige en vertrouwde omgeving.”


Meer informatie en inschrijven
De Musicalproductieklas start op dinsdag 20 oktober, kijk voor meer informatie en het inschrijven op www.coolkunstencultuur.nl/educatie of neem direct contact op met de leerlingenadministratie via bianca@coolkunstencultuur.nl.