HEERHUGOWAARD - Op zondag 12 februari loop je tijdens de themadag Think Strange bij Cool binnen in een fantasiewereld vol monsters, spellen, theater en muziek. Het programma is opgesplitst in twee tijdsdelen: van 14:00 tot 17:00 uur voor jongeren t/m 17 jaar en van 18:00 tot 21:00 uur voor jongeren vanaf 18 jaar. Heb jij stalen zenuwen en durf je deze dag aan?

Durf jij het aan?
Heb jij stalen zenuwen net als Dustin en zijn vrienden en durf jij door de Upside Down te wandelen? Kom griezelen met het monster Vecna en loop door Hawkin's lab! Vandaag is er maar één manier om van Vecna af te komen en dat is muziek spelen! Leer de melodielijn spelen van ‘Running up that hill’ tijdens de Synthesizer Session.

Ontdek je liever de verhalenverteller in jezelf? Speel dan mee met interactieve en fantasierijke spel Dungeons & Dragons. Uitrusten doe je in de bioscoop waar je kunt kijken naar de speciale ‘Making of: Stranger Things’. Haal na afloop een ijsje bij Steve en Robin. Tot slot is er een Vossenjacht en Communication Game, waarin je alle personages uit de serie kunt tegenkomen én moet leren communiceren vanuit de Upside down!

Meer informatie & reserveren
Deelname aan Think Strange! kost €10,00. Daarvoor kun je meedoen met alle activiteiten. Het programma is opgesplitst in twee tijdsdelen: van 14:00 tot 17:00 uur voor jongeren t/m 17 jaar en van 18:00 tot 21:00 uur voor jongeren vanaf 18 jaar. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.