NOORD-SCHARWOUDE - Antoinet de Jong viert in oktober het 10-jarig bestaan van haar Pilates Studio in Noord-Scharwoude. De hele maand oktober is het feestmaand. Ontvang 10% korting op een leskaart.


Hoe is het begonnen?
In 2012 heb ik mij ingeschreven bij de KVK. Toen had ik nog een vaste werkgever waar ik fulltime voor werkte en gaf ik in mijn vrije tijd Pilates op mijn zolderkamer in Broek op Langedijk. Al snel werd de zolder te klein en moest ik een grotere ruimte gaan zoeken. Die nieuwe ruimte vond ik na een tijdje in Het Behouden Huis in Oudkarspel. Dat beviel zo goed, dat ik daar 6 jaar lang les heb gegeven.

In 2016 had ik de stoute schoenen aangetrokken en mijn vaste baan opgezegd. Spannend, maar dat voelde fantastisch! In datzelfde jaar zijn de Pilateslessen uitgebreid op meerdere locaties in Warmenhuizen en Schoorl.

Eigen studio in Noord-Scharwoude
Na een verbouwing in 2019 opende ik in januari 2020 mijn eigen splinternieuwe Pilates Studio aan de Kokkel 18a, waarna ik al snel de deuren moest sluiten vanwege Corona. Net als voor vele andere ondernemers was deze tijd pittig. In de Corona periode heb ik het online lesgeven ontdekt. Dit heeft er onder ander voor gezorgd dat ik in die twee jaren niet ben omgevallen. Naast de Pilates groepslessen bied ik op afspraak ook privélessen aan. Zowel op de mat als op Pilates apparatuur. Bij mij in de Studio is iedereen welkom en het heeft een gezellige en ontspannen ambiance. Er is altijd ruimte voor humor tijdens de lessen en dat heerlijke kopje koffie of thee na de les.

10 jaar Pilates Studio To Flow
In de 10 jaar heb ik een mooie groei mee mogen maken met mijn bedrijf. Inmiddels heb ik ook een basis Pilates-mat opleiding ontwikkeld. Hierdoor heb ik meerdere Pilates trainers opgeleid en een team kunnen opbouwen. Dit team bestaat nu uit 8 Pilates trainers. Ik biedt bij To Flow ook diverse workshops en evenementen aan. Zoals de Healthy Green Week - de gezondste detox week - , de Wim Hof Methode Workshop en afgelopen september was mijn eerste festival “Health @ The Lake” een feit en een groot succes! Ik ben in 2021 naar Slowakije geweest om daar een totaal nieuwe training naar Nederland te halen, de Stick Mobility Training. Het is enerverend, afwisselend en helemaal nieuw. Na een training voel je echt meer ruimte in je lijf! Stick Mobility Training is een wetenschappelijk onderbouwd trainingssysteem waarbij je traint met drie sticks, twee grote en een kleine stick. Ze dienen als een hefboom en geven je feedback tijdens de verschillende oefeningen. Reken maar dat je er een sterk fundament van krijgt. En daardoor gaat bewegen stukken gemakkelijker! Met deze training verbeter je net als met Pilates je mobiliteit, kracht, flexibiliteit en stabiliteit.

Ik voel mij in Langedijk erg welkom als ondernemer. In de afgelopen jaren heb ik heel wat samenwerkingen gehad met andere ondernemers en dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Mijn studio staat open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen. Bij To Flow zijn ook ruimtes te huur voor ondernemers die op zoek zijn naar een mooie plek voor hun cursus, workshop of training. Dit maakt To Flow een heel mooi centrum waar van alles te doen is.

Wie jarig is trakteert!
Kom lekker trainen en feest met mij mee in de feestmaand oktober. Voor nieuwe leden is er 10% korting op de leskaart. Er zijn verschillende Pilates lessen te volgen van maandag t/m zaterdag in Noord-Scharwoude, Warmenhuizen, Schoorl en vanaf november ook in Schagen. Voor alle cursisten ligt er in oktober elke week een klein presentje op de mat.

Groetjes Antoinet

Pilates Studio To Flow
www.toflow.nl
info@toflow.nl
Kokkel 18a
1723 HX Noord-Scharwoude