HEERHUGOWAARD - De deuren van Cool kunst en cultuur staan weer open en dat betekent dat iedereen weer kan genieten van hilarische cabaretvoorstellingen, prachtige muziek en bijzondere andere voorstellingen. Maar ook kunnen vergaderingen en presentaties weer live plaatsvinden. Geniet weer van cultuur en laat je inspireren!

Bijgeboekt!

In het muzikale Wijncabaret belichten De Aimabele Schoften op donderdag 3 december het ‘goddelijke vocht’ van verschillende kanten. Wat weten we eigenlijk over wijn en wat valt er nog te leren? En als een oom interessant over wijn begint te praten, hoe moet je dan eigenlijk reageren? De verhalen en muziek wisselen elkaar af. En de goede teksten… die zijn geschreven met een mooie fles wijn binnen handbereik.

Op donderdag 17 december schudt het nieuwe powertrio Boost! de boel flink wakker met moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaarrifs en strakke beats. Het trio (bestaande uit Rob Mostert, Jerome Hol en Erik Kooger) vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelische muziek met een vleugje jazz tot een opwindend en spectaculair geheel. Maak het mee!

Bekijk het volledige programma met alle voorstellingen op www.coolkunstencultuur.nl

Vergaderen in Cool
Ook staan de deuren van de andere zalen in Cool weer wagenwijd open. Zo kunnen vergaderingen, evenementen en presentaties weer live plaatsvinden. De ruim opgezette zalen bieden voldoende ruimte om op veilige afstand bij elkaar te komen en in combinatie met een livestream kunnen nog meer personen aanwezig zijn. Neem contact op met Esther de Koning (esther@coolkunstencultuur.nl) om de mogelijkheden te bespreken. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Reserveren
Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. Cool mag in verband met de huidige maatregelen maximaal 30 bezoekers per voorstelling ontvangen, daarom worden verschillende voorstellingen twee keer per avond gespeeld.