DIJK EN WAARD - Dijk & Waard Events organiseert het 1e officiele "OPEN TOKKEN KAMPIOENSCHAP" van Dijk & Waard in samenwerking met diverse horecabedrijven die gevestigd zijn in Dijk & Waard. Er zijn 6 voorrondes; drie in Langedijk en en drie in Heerhugowaard. De finale is in Café De Schelvis in Langedijk. Er wordt begonnen op zondag 2 oktober in Cafe De Roode Leeuw. Je kan je alleen opgeven per koppel. Het inschrijfgeld is 7,50 per persoon. Dit is voor deelname, inclusief een kopje koffie/thee en 2 hapjes.


Opgave kan vanaf heden (alleen per koppel). Geef de twee namen van je koppel en de dag(en) waarop je wilt tokken door aan Dijk & Waard Events via telefoon nummer 06-30199497. De reservering is definitief na betaling van 7,50 p.p op bankrekeningnummer NL09RABO0190360550 t.n.v Stichting Dijk & Waard Events. De beste koppels per dag gaan door naar de finale. Voor meer info zie poster en hou de Facebookpagina van Dijk & Waard Events in de gaten.

Het beste koppel wint een fantastische hoofdprijs beschikbaar gesteld door Woldhuis, al sinds 1916 uw leverancier voor Electronica- en Witgoedapparaten. Voorburggracht 208, 1722 GV Zuid-Scharwoude.