HEERHUGOWAARD - Op dinsdag 16 april aanstaande organiseert aquariumvereniging Hugo Aqua vanaf 20.15 uur weer een avond voor vijverbezitters in “de Ezel”, gelegen in het Fabritiuspark te Heerhugowaard. Leo Brand laat de aanwezigen zien waarom het de moeite waard is om een vijver in onze tuin te hebben of aan te leggen.

Welke vissen kunnen we wel of juist niet in onze vijver houden, en wat hebben ze nodig om gezond te blijven? Wat eten onze vissen, en waar moeten we op letten? Welke planten zijn er geschikt, waar zetten we ze neer en hoe zorgen we dat ze mooi blijven?

Kortom, alles wat u wilt weten over het succesvol houden van een vijver komt aan bod. Ter extra ondersteuning zijn er specialisten van Hugo Aqua aanwezig die geïnteresseerden van persoonlijk advies over de vijver, maar desgewenst ook over het aquarium kunnen voorzien.

Dit wordt voor vijverliefhebbers een zeer nuttige en leerzame avond, die men niet mag missen. Wie meer wil weten over deze vijveravond, of over Aquariumvereniging Hugo Aqua in het bijzonder, kan een mail sturen naar de secretaris van Hugo Aqua: secretaris@hugo-aqua.nl , eens een kijkje nemen op de website van Hugo Aqua: www.hugo-aqua.nl of op facebook: www.facebook.com/aquariumvereniging.hugoaqua

Ook kunt u eens een kijkje nemen op de facebook pagina: aquariumvereniging.hugoaqua

De entree is gratis, en de koffie staat klaar.