HEERHUGOWAARD - “Zonder vrijwilligers geen sport” is een veel gedane uitspraak. Voor voetbalvereniging Reiger Boys in Heerhugowaard is dit in ieder geval zeker het geval. Daarom ontvangen alle vaste vrijwilligers van deze club in deze feestmaand een luxe notenstol van supermarktketen Vomar. Leden van het bestuur, coördinatoren en leden van de sponsorcommissie en het onderhoudsteam gaan langs de deuren om deze persoonlijk te overhandigen. Op deze manier willen Vomar en Reiger Boys al deze vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar.

Met bijna 900 leden is Reiger Boys de grootste voetbalvereniging van Heerhugowaard. Een grote groep van meer dan 300 vaste vrijwilligers maakt het mogelijk dat deze leden iedere week lekker kunnen voetballen. Zij draaien een kantinedienst, onderhouden het complex, fluiten wedstrijden en geven training. Maar ook vervullen zij bestuursfuncties of zijn ze lid van een commissie. Al deze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de vereniging.

Vomar is hoofdsponsor van de jeugd van Reiger Boys en al langer betrokken bij diverse activiteiten van de vereniging. De regionale supermarktketen wil gezonde voeding en beweging onder de jeugd stimuleren. Met dit bedankje wil Vomar alle vrijwilligers die zich hier dagelijks voor inzetten extra in het zonnetje zetten.