LANGEDIJK - Woensdagmiddag 3 mei zijn werkzoekenden weer van harte welkom bij de Walk&Talk in Bibliotheek Kennemerwaard, vestiging Langedijk. De maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten gaan over het vinden van (ander) werk in de huidige tijd. Het vinden van passend werk is niet altijd voor iedereen even eenvoudig. Ook nu er landelijk veel vacatures zijn kan het een hele zoektocht zijn, waarbij je misschien een zetje in de rug nodig hebt.

Tijdens deze bijeenkomst is een medewerker van Zaffier aanwezig om vragen te beantwoorden over jouw persoonlijke situatie. Schuif aan, om te luisteren, mee te praten en ervaringen uit te wisselen.

Walk&Talk
Elke eerste woensdag van de maand organiseren de bibliotheken in Heerhugowaard en Langedijk om de beurt een Walk&Talk. Bijeenkomsten voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan. Op een laagdrempelige manier ontmoet je andere werkzoekenden, kan je netwerken en ervaringen delen.

Deelnemen
Meedoen is gratis, maar aanmelden is gewenst. Dat kan via bknw.nl/agenda. We zien je graag op woensdag 3 mei. De bijeenkomst is van 14:00 tot 15:30 uur en wordt deze maand georganiseerd in Bibliotheek Kennemerwaard vestiging Langedijk aan de Bosgroet 4 in Zuid-Scharwoude.