DIJK EN WAARD - Binnen de gemeente Dijk en Waard kun je nu overal terecht voor hulp bij taal, rekenen, omgaan met computer of digitale overheid. Zowel in de bibliotheken als op een locatie in de buurt kun je gratis hulp krijgen. Heb je hierover een vraag? Kom dan langs bij het spreekuur. Medewerkers van de bibliotheek helpen je met je vraag. Ook kun je meteen zelf oefenen op de computer of later aan een cursus meedoen.


Spreekuur Vragen over …..?

Een afspraak maken bij de gemeente, je rijbewijs verlengen, zorgtoeslag aanvragen, het is soms best moeilijk. Medewerkers van de bibliotheek kunnen je hierbij helpen en we leren je hoe je het voortaan zelf kan doen.

Heb je nog nooit met een computer gewerkt, maar wil je dit graag leren? Je kunt bij ons oefenen op een laptop van de bibliotheek of op je eigen apparaat.

Medewerkers van de bibliotheek zitten iedere week voor je klaar. Je kunt gewoon langskomen. Het is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Het spreekuur is in samenwerking met het formulierenpunt van MET.

Waar en wanneer?

• Oudkarspel, het Behouden Huis, dinsdag van 13.00 – 15.00 uur.

• Heerhugowaard Wijkcentrum De Horst, donderdag van 09.30 – 11.30 uur.

• Sint Pancras, De Geist, donderdag van 10.00 – 12.00 uur.

• Heerhugowaard Buurthuis De Ezel, donderdag van 13.00 – 15.00 uur.

• Heerhugowaard, Wijkcentrum De Zon, vrijdag van 10.00 – 12.00 uur.


Kijk voor meer informatie op www.bknw.nl/agenda of bel de klantenservice van Bibliotheek Kennemerwaard 072 – 5151 66 44.