HEERHUGOWAARD - Heb jij ook nog zoveel niet ingeplakte foto's? En staan er op jouw telefoon en computer ook nog zoveel leuke momentopnames waar je nog altijd een mooi fotoalbum van wilt maken? Het komt er vaak niet van en dan wordt het onoverzichtelijk. Dat is jammer, want hoe leuk is het om een echt boek te hebben van je mooiste foto's.

Fotoboek

In de bibliotheek Heerhugowaard de Noord ga je samen met anderen aan de slag. Dit is je kans! Tijdens vijf ochtenden krijg je de gelegenheid om je foto's in te plakken. Daarnaast kun je met een online programma een digitaal fotoboek maken, je kunt dit boek later ook bestellen als je dit wilt.

Wat heb je nodig?

Je hebt de in te plakken foto's en een fotoboek nodig, en eventueel fotohoekjes. Scharen, lijm en hobby ponsen zijn aanwezig. Uiteraard is eigen hobbymateriaal ook van harte welkom! Ook kun je je foto's die op je smartphone, tablet of laptop staan meenemen naar de workshop. Eventueel een USB stick met je eigen foto's is ook handig.

Waar en wanneer?

De workshop is op woensdagochtend 20 en 27 september en 4, 11 en 18 oktober in de Bibliotheek in Heerhugowaard de Noord. De workshop start om 10.00 uur en duurt anderhalf uur. Deelname is gratis, maar van tevoren aanmelden is gewenst. Dat kan op bknw.nl via het tabblad "doen" of bij de klantenservice op telefoonnummer 072 – 515 66 44. Aarzel niet en meld je aan want er zijn slechts zes plekken beschikbaar en vol is echt vol.