SINT PANCRAS - De online verkoop van de abonnementen is al even gestart en het personeel van de Bever is de laatste weken druk bezig geweest met schilderen en de puntjes op de i zetten. Maar op 28 april om 13.00 gaat het echt gebeuren, dan gaat de Bever weer open!


Met het prachtige zomerweer begint het wel weer te kriebelen, lekker baantjes zwemmen, spelen in het zwembad of voetballen op het veld. De dag na Koningsdag kan het weer.

De Bever opent dit jaar met en spetterend potje beachwaterpolo in samenwerking met zwemverenigingen Aquawaard uit Heerhugowaard en de Reuring uit Noord-Scharwoude.

Beachwaterpolo wordt in een opblaasbaar veld gespeeld met kleinere teams en minder spelregels. Iedereen die kan zwemmen kan het op 28 april van 13.00 tot 15.00 leren bij de Bever! Toegang is deze dag gratis!

Abonnementen kunnen online worden besteld. Op maandag 25 en dinsdag 16 april is er van 13.00 tot 17.00 de mogelijkheid om aan de kassa vragen te stellen of een abonnement af te sluiten.

In de meivakantie is de Bever op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 20.00 geopend en in het weekend van 11.00 tot 17.00. De vroege vogels kunnen op maandag, woensdag en vrijdag van 7.00 tot 9.30 baantjes trekken.
Het Beverteam heeft er weer heel veel zin om de bezoekers te verwelkomen en er een gezellig seizoen van te maken.

Voor meer informatie over de activiteiten van Zwembad de Bever kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl of onze social media kanalen!
Facebook: www.facebook.com/ZwembaddeBever
Instagram: @zwembaddebever