OUDKARSPEL - Op zaterdag 10 juli gaat het weer los in café De Heerlijkheid in Oudkarspel. De goden zijn de organisatie wederom gunstig gezind. Nadat vorig jaar de eerste editie net aan door kon gaan in een coronafase waarin wat meer mogelijk was, lijkt ook nu de weg vrij voor een geslaagd evenement.


Dit unieke biljarttoernooi met een duidelijke knipoog naar de Friesche Elfstedentocht wordt een strijd tussen 11 dorpen t.w. : Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Oudkarspel, Waarland, Dirkshorn, Koedijk, De Noord, Tuitjenhorn, Sint-Pancras en de winnaars van 2020 Broek op Langedijk (reserve: Warmenhuizen).

De hele week van 10 t/m 16 juli worden op 5 biljarts de voorrondes afgewerkt, waarna op zaterdag 17 juli om 12.00 uur de finales starten. Het winnende dorp mag de Nh1816 Verzekeringen cheque van € 1.000,00 in ontvangst nemen. Deze mooie financiële bijdrage word overhandigt aan een door het dorp zelf voorgedragen goede doel.

Supporters zijn uiteraard van harte welkom. Kom uw dorp aanmoedigen……………… De ontspannen sfeer en gezelligheid gaan hand in hand met sport en strijd.

Start middag 13.30 uur en avond om 19.00 uur.

De organisatie is weer in handen van Dirk Snip, die samen met zijn team en alle medewerkers van De Heerlijkheid weer een mooie week tegemoet gaan.

Vragen? Dirk Snip: 06-51201972 / info@dirksnip-biljarts.nl