LANGEDIJK - Op 13 september is de Family Run bij het Geestmerambacht met een parcours van 3 en 5 km BOMvol obstakels en Corona Proof!

Kracht, behendigheid en natuurlijk BAGGERvette fun! Vliegen van de Hill Slides, klimmen over de Walls, glibberen over modderheuvels, exercities door zuigende modderbaden, de half-pipe van de Enemy Wall bestormen…

De deelnemers aan de vorige edities prijzen de unieke beleving vanwege de spectaculaire obstakels, de fantastische sfeer en het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk.

Family Run
Vanaf 5 jaar kunnen de echte stoere buddies meedoen samen met een volwassene.

16+ startvakken
Major Run biedt ook 16 jaar en ouder de mogelijkheid om het plezier in Obstacle Running toch te beleven. Overwin samen met je buddy het Family Run parcours van 5 km. Zeker genoeg uitdaging en BAGGERvette fun. Speciaal dit jaar ontzettend aantrekkelijke koppel prijzen! Let op: beperkt aantal tickets beschikbaar.

Schrijf jullie nu in
De inschrijvingen sluiten 6 september. Schrijf jullie nu via www.major-run.nl.

Vrijwilliger zijn en gratis deelnemen?
Wil jij gratis starten? Als je helpt dan krijg je een gratis startbewijs. Geef je op via info@major-run.nl. Wij zoeken vrijwilligers die toezicht houden bij de obstakels