DIJK EN WAARD - Temperaturen lopen op, zwoele zomeravonden en genoeg tijd om iets leuks te doen. Kom dan eens meedoen met de Waterpolo-events, die zwemverenigingen de Reuring en Aquawaard, deze zomer in en om Dijk en Waard organiseren.

Beach waterpolo is een nieuwe tak binnen de zwemsport. Het is een laagdrempelige vorm van waterpolo, met een kleiner veld, minder spelregels en een heel scala aan mogelijkheden.

Kort gezegd een combinatie van lekker zwemmen, gooien met een bal en lekker een beetje stoeien in het water. Doordat het veld mee te nemen is kunnen diverse buitenlocaties aangedaan worden en kunnen jong en oud kennis maken met het waterpolo of gewoon heerlijk in de open lucht een keertje gezellig meedoen. Alles is mogelijk.

De eerstvolgende keer is op zondag 17 juli aanstaande in Geestmerambacht, nabij strandpaviljoen El Chiringuito, om 13:00 uur. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes met een zwemdiploma mee, want meedoen is gratis en je hoeft je niet van te voren in te schrijven.

Denk je als je hebt meegedaan, dat smaakt naar meer, kijk dan voor meer info op www.Aquawaard.nl of www.deReuring.nl. Je bent meer dan welkom.