HEERHUGOWAARD - Het bedrijvenvoetbaltoernooi van Dijk en Waard wordt dit jaar gehouden op vrijdag 14 juni op Sportpark de Kabel in Heerhugowaard. Aanvang van het toernooi is om 18.30 uur en er wordt gespeeld op een half veld ( 7 x 7 ).


SVW’27 is een club in beweging en wil graag haar netwerk en prachtige accommodatie delen met bedrijven uit de regio.Om het nuttige en aangename met elkaar te verenigen organiseren wij het jaarlijkse bedrijventoernooi. Een uitje met elkaar, lekker sportief bezig zijn en eventueel de mogelijkheid om in contact te komen met potentiële klanten.Het belooft vooral een gezellige sportavond te worden. Iedereen is welkom en neem als deelnemend bedrijf natuurlijk gerust de nodige support mee.

Aanmelden of vragen? Stuur een WhatsApp naar Peter: 06-34484740 of via het mailadres: sponsorzaken@svw27.nl. Wees er op tijd bij want vol is vol!
De inschrijfkosten zijn € 50,00 per team, bedrijfsspandoek mag mee. De opzet is minimaal 4 wedstrijden en er wordt gespeeld op zowel gras als het kunstgrasveld en de poules worden ingedeeld naar sterkte. De duur van de wedstrijden is 15 minuten en de winnaar van het toernooi mag zich een heel jaar lang de kampioen van Dijk en Waard noemen.

Aanwezig is een professionele fotograaf voor een teamfoto en actiefoto’s en na de wedstrijden is er in de kantine live-muziek.