BROEK OP LANGEDIJK - De hervatting van de competitie na een lange coronastop is voor BOL op een deceptie uitgelopen. De ploeg van trainer/coach Erwin Tump verloor op eigen veld van mede-middenmotor VELO.

Beide ploegen stonden voorafgaand aan het duel gelijk met twaalf punten uit negen duels. Het was BOL dat het beste begon en na een ruim kwartier kon Bas Jonker de thuisploeg op voorsprong brengen. De gasten uit Wateringen wisten het duel echter voor de rust al te doen keren via treffers van Rick van Mierlo en Daan van Rossum.

Met een stevige wind op het BOL-complex ging de thuisploeg na rust weer op jacht naar de gelijkmaker, maar het duel werd halverwege de tweede helft beslist door de tweede treffer van Van Rossum: 1-3.