BROEK OP LANGEDIJK - CSV BOL heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen het hooggeklasseerde JOS Watergraafsmeer met 2-4 verloren. De thuisploeg gaf al in de eerste tien minuten twee goals weg en liep nadien achter de feiten aan.

JOS Watergraafsmeer is weliswaar één van de ploegen die meedoet om de bovenste plaats in de vierde divisie, maar bij het laaggeklasseerde BOL moeten de Amsterdammers hun ogen hebben uitgekeken van de vrijheid die men genoot. Binnen tien minuten was de BOL-defensie niet alert en brachten Boris Santen en Richie Owusu-Ansah de stand op 0-2. Met name rechtsbuiten Martin Campbel kreeg teveel vrijheid en kon doen en laten wat hij wil. BOL herstelde zich wel enigszins en na een klein half uur kon Jack Schoon op aangeven van Ruben Beentjes de aansluitingstreffer maken. Het herstel was echter van korte duur want weer betekende een atie van Campbell een doelpunt, ditmaal van Jurre Duijn. Nog voor de rust werd het nog erger en ditmaal ging de immer betrouwbare doelman De Jong in de fout waardoor Owusu-Ansah gemakkelijk zijn tweede van de middag kon maken.

Kort na de rust kreeg de ploeg van Erwin Tump nog wat hoop toen Schoon een strafschop wist te benutten, maar in het vervolg wist JOS de wedstrijd te controleren en kwam verder niet meer in gevaar.

BOL speelt komende zaterdag wederom thuis in de inhaalwedstrijd tegen Ter Leede.