BROEK OP LANGEDIJK - Het verschil tussen koploper SV Montfoort '19 en BOL blijft ook na dit weekend één punt. In een aantrekkelijke topper kwamen beide ploegen afgelopen zaterdag een puntendeling overeen.

BOL, dat de koppositie voor het grijpen had, nam een 2-0 voorsprong, maar moest na afloop tevreden zijn dat het nog een puntje uit het vuur sleepte. De ploeg van Erwin Tump was in de eerste helft duidelijk de betere ploeg en de voorsprong die men na twintig minuten nam was dan ook terecht. bas Jonker wist een voorzet van Daniël Vos op waarde te schatten. Kort voor rust werd die score verdubbeld door Timon Plak, op aangeven van Jack Schoon. Direct na de aftrap was het echter Thomas Koense die voor de aansluitingstreffer zorgde.

Na de rust had de thuisploeg het een stuk lastiger en de gasten kwamen na een uur spelen op gelijke hoogte door een mooie stift van Randy Meeuwsen. Nog geen vijf minuten later bracht Joey van Ede de gasten zelfs op voorsprong. BOL herstelde zich echter en wist vlakk voor tijd een verdiend punt te behalen in het enreverende duel toen Jeroen Korver na een scrimmage voor het doel de 3-3 liet aantekenen.