AMSTERDAM - CSV BOL heeft het afgelopen zaterdag niet kunnen bolwerken tegen de aanstaande kampioen WV-HEDW. De fiere koploper van de 1e Klasse A besliste het duel in het slotkwartier: 3-1.

Met nog zeven wedstrijden te gaan hebben de msterdammers reeds zeventien punten voorsprong op de concurrentie en zij zouden in de volgende speelronde reeds het kampioenschap kunnen vieren. Toch gaven de Langedijkers de koploper meer dan een uur prima partij. De ploeg van trainer Erwin Tump speelde compact en gaf in de eerste helft weinig weg. De thuisploeg kwam kort voor rust weliswaar op voorsprong door Van Moerkerk, maar alex van Enoo wist binnen drie minuten gelijk te maken.

Ook na de rust hield BOL nog lang stand tot WV-HEDW een kwartier voor tijd een strafschop kreeg welke werd benut door Azzouz BOL probeerde het nog even, maar kreeg kort hiern de 3-1 om de oren van De Vegt.

BOl, dat stevig in de middenmoot staat, treft komende zaterdag in eigen huis Forum Sport, een ploeg die in punten exact gelijk staat.