ZUIDOOSTBEEMSTER - CSV BOL staat na twee duels in de eerste klasse nog altijd met lege handen. Op bezoek bij ZOB hadden de Broekers een flitsende start, maar stond men na negentig minuten met lege handen (3-1).

Na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Dam ging BOL gelijk de aanval in hetgeen direct een vrije trap opleverde na een overtreding op Tristan Verbeek. Verbeek ging zelf achter de bal staan en krulde de bal op magnifieke wijze in het doel. ZOB, geschrokken van die zeer vroege achterstand, nam direct het initiatief over, maar in het eerste half uur kon men de BOL-defensie nauwelijks verontrusten. Sterker, de beste kans was zelfs voor de gasten, maar Danny Konijn kreeg de bal niet langs de keeper. Des te zuurder was het daarom dat bij een volgende tegenaanval Nigel Schaasberg keeper Melvin Habets wist te verschalken met een lob. De 1-1 bleek tevens de ruststand.

De tweede helft kende een hoop tegenslag voor BOL want kort nadat Timon Plak geblesseerd moest uitvallen, zag de arbiter een overtreding in een onschuldig duel waarbij Mike Molenaar betrokken was. Rowin Mol pakte het presentje uit en scoorde vanaf elf meter de 2-1. Nog erger werd het toen Dennis Jansen een klein kwartier voor tijd door de verdediging slalomde en de wedstrijd op slot gooide. De teleurstelling voor BOL werd alleen nog maar groter toen Dennis Rijs in de slotminuut ook nog zijn tweede gele kaart zag.

Komende zaterdag speelt BOL opnieuw een uitwedstrijd als men op bezoek gaat bij Nootdorp.