DIJK EN WAARD - Van de voetbalverenigingen in Dijk en Waard zijn BOL, LSVV, Vrone en SVW`27 verzekerd van de eerste knock-out ronde in de KNVB-districtsbeker.


BOL, dat afgelopen weekend zijn eerste zege als vierde-divisionist haalde, was al automatisch geplaatst voor de eerste ronde, waar LSVV, Vrone en SVW'27 als poulewinnaars doorgaan.

LSVV was een week geleden al zeker van de poulewinst. In een groep met ASV De Dijk en Foreholte wisten de geel-blauwen tweemaal te zegevieren.

Vrone won zaterdag met 0-5 bij DSK nadat het eerder al wist af te rekenen met DTS en gelijk speelde tegen Haarlem-Kennemerland.

SVW '27 werd overtuigend poulewinnaar door overwinningen op Wieringermeer (0-1), Waterloo (8-1) en afgelopen zaterdag op SVIJ (1-6)

Naast Hugo Boys, dat zich niet had ingeschreven voor het bekertoernooi, zit het bekeravontuur er op voor Reiger Boys, KSV en het al genoemde DTS.

Reiger Boys won zaterdag weliswaar met 5-2 van RKEDO, maar moest Spirit '30 voor zich dulden in de poule. Ook de vrouwen van Reiger Boys werden uitgeschakeld na een 0-1 nederlaag tegen Wartburgia.

KSV verloor in een doelpuntrijk duel met 4-6 van Strandvogels en kan zich eveneens richten op de competitie die komend weekend voor alle ploegen van start gaat.