ZUIDOOSTBEEMSTER - CSV BOL doet weer volop mee in de strijd om de bovenste plaats in de 1e Klasse A. De ploeg van trainer Erwin Tump won zelf met ruime cijfers bij ZOB en hoorde na afloop dat koploper SV Montfoort voor de tweede week op rij averij opliep.BOL treft de koploper komende zaterdag.

De Langedijkers behaalden een 1-4 zege bij ZOB met name dankzij een uitmuntende tweede helft. Hierin wist men een 1-0 achterstand, die kort voor rust was ontstaan door een treffer van Kid Ronday, ongedaan te maken. Jack Schoon wist al snel in het tweede bedrijf de gelijkmaker in te koppen na voorbereidend werk van Ruben Beentjes. De koud ingevallen Bas Jonker scoorde uit een voorzet van Lex Duijs de 1-2 en vervolgens liepen de gasten uit. Een kwartier voor tijd bracht Daniël Vos, nadat Timon Plak eerst nog de paal had geraakt de marge op twee en Jonker bekroonde zijn sterke invalbeurt met een tweede treffer: 1-4.

BOL staat nu op één punt achterstand op SV Montfoort dat komende zaterdag om 14.30 uur te gast is op het Bolwerk.