HONSELERSDIJK - CSV BOL, nummer vier in de stand van de 1e Klasse A, heeft zaterdag een harde nederlaag geleden op bezoek bij middenmoter VV Honselersdijk. De Langedijkers waren ondanks een 0-1 voorsprong bij rust in de tweede helft niet meer bij deles en gingen met 5-2 onderuit.

Door personele problemen deed trainer Erwin Tump een beroep op keeper Xander Snoek en de eerder dit seizoen gestopte Danny Konijn. laatsgenoemde bracht de gasten in het Westland op voorsprong in een fase dat BOL prima speelde.

Hoe anders was dat na de rust toen de gasten grossierden in slordigheden en de thuisploeg daar optimaal gebruik van maakten. In het laatste half uur wist de thuisploeg maar liefst vijf maal te scoren door treffers van Van Giesen, Van der Kraan, Van Veen, Groenenboom en Riepe. Dat Timon Plak tussendoor nog wel een eretreffer maakte was slechts een doekje voor het bloeden voor BOL: 5-2.