WATERINGEN - BOL heeft na drie nederlagen op rij weer eens een overwinning mogen bijschrijven. Op bezoek bij VELO in Wateringen wist d eploeg van trainer Erwin Tump met 1-3 te zegevieren, een stand die al bij rust bereikt was.

De Langedijkers kwamen halverwege de eerste helft op voorsprong via Daniël Vos die van buiten de zestien hard uithaalde. De thuisploeg kwam via een makkelijk gegeven strafschop, ingeschoten door Van Rossum, op gelijke hoogte. Kort voor rust volgde een hernieuwde voorsprong voor BOL. Martijn Ton scoorde na een sterke individuele actie en even later bracht Timon Plak de marge zelfs op twee.

Na de rust kwam BOL weliswaar onder druk te staan, maar bleef men fier overeind. Door de zege klimt men naar de zevende plaats in de 1e klasse A. Dinsdagavond komt BOL opnieuw in actie als men op eigen veld de nummer zes, Argon, ontvangt.