'S-GRAVELAND - CSV BOL heeft zich ten koste van vierdeklasser 's-Graveland geplaatst voor de derde ronde van de districtsbeker. De ploeg van Erwin Tump legde de basis voor de bekerzege in een uitstekende eerste helft, maar maakte het in de slotfase toch nog even spannend (3-4).

De thuisploeg had wel zin in een bekerstuntje en aangezien publiek nog welkom was had men voor de nodige sfeer gezorgd op het sportcomplex van 's-Graveland. BOL stelde echter snel orde op zaken en had het duel feitelijk na 45 minuten al beslist. Bas Jonker opende de score na een kwartier met een fraaie volley en een benutte strafschop van Alex van Enoo en een tweede treffer van Jonker zorgde voor een marge van drie. Kort voor rust deed de thuisploeg wel iets terug.

In de tweede helft was het Timon Plak die de voorsprong weer vergrootte waarna BOL achterover leunend de wedstrijd dacht uit te spelen. Door doelpunten in de slotminuut en in blessuretijd werd het nog even spannend, maar uiteindelijk zitten de groen-witten gewoon weer in de koker bij de loting voor de volgende ronde: 3-4.