BROEK OP LANGEDIJK - Het is BOL niet gelukt om de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse te bereiken, maar de ploeg van trainer/coach Erwin Tump kan met een vierde plaats terug zien op een uitstekend seizoen. Op de laatste speeldag werd die in stijl afgesloten door Monnickendam met 2-1 te kloppen.

BOL wist dat het afhankelijk was van de andere resultaten van zaterdag en aangezien Honselersdijk in eigen huis met 3-0 van Voorschoten '97 won gaan de Westlanders er met de laatste periode vandoor. Desondanks deed BOL zelf ook wat het moest doen. De Tump-equipe kwam vlak voor rust op voorsprong door Jack Schoon, de enige BOL-speler die dit seizoen geen minuut miste, die wel raad wist met een slimme steekbal van Timo Schouwink.

De thuisploeg vergat ondanks enkele goede mogelijkheden het duel na rust te beslissen en tien minuten voor tijd kreeg men het deksel op de neus toen een verdwaalde voorzet van Stephan de Jong in het doel belandde. Toch kreeg BOL wat het verdiende, aangezien Schoon zich in blessuretijd nogmaals liet gelden door ook de 2-1 te maken.