VALKENBURG - CSV BOL heeft een ijzersterke week achter de rug waarin het drie overwinningen wist te behalen en liefst twaalf keer wist te scoren. De ploeg van trainer Erwin Tump zegevierde zaterdag in een doelpuntrijk duel met 3-5 over Valken '68.

De Broekers stonden bij rust nog op 1-1. Nadat Rody Redel namens de thuisploeg de score had geopend bracht Jelle Brandsma het duel weer in evenwicht.

Die stand bleef lang staan, maar in het slotkwartier werd het zowaar nog spectaculair. Huig van Duin scoorde namens Valken '68 uit een strafschop na een overtreding van keeper Melvin Habets. Een nederlaag leek in de maak voor BOL, maar men wist het duel in een paar minuten te doen kantelen door twee treffers van Martijn Ton en een doelpunt van Timon Plak. De thuisploeg kwam nogmaals terug, maar in blessuretijd bepaalde Martijn Witte de eindstand op 3-5.

BOL heeft door de zege de vierde plaats in handen en ontvangt komende zaterdag de nummer drie, SV Nootdorp.