BROEK OP LANGEDIJK - CSV BOL is voor de vijfde keer op rij ongeslagen gebleven na een nipte zege op AFC. Net als eerder in de week in het uitduel bij Forum Sport zorgde Daniël Vos voor het enige doelpunt van de wedstrijd (1-0)

Naast Vos die zijn derde treffer in acht dagen maakte was er met name een glansrol voor keeper Melvin Habets. De goalie wist na twintig minuten niet alleen strafschop te keren, ontstaan na een overtreding van Jurre van Lingen, maar had ook in het vervolg van het duel nog een aantal puike reddingen in huis.

De ploeg van trainer Erwin Tump had het ook na de rust nog lastig tegen de Amsterdammers en opnieuw hield Habets de ploeg op de been. Toch kwam de thuisploeg na een uur spelen wel op voorsprong. Een vrije trap van timon Plak werd door Bas Jonker voor het doel gekopt waar Daniël Vos vrij stond om binenn te tikken. AFC probeerde het nog met een slotoffensief met wat aanvallende wissels, maar BOL had het achterin wederom uitstekend staan en hield stand.

Door de zege staat BOL nu op de derde plaats. Komende zaterdag gaat men op bezoek bij de nummer zeven in de stand, Voorschoten '97.