MIJDRECHT - De eerste wedstrijd van play-offs voor poule 2F werd gespeeld in Mijdrecht. Beide teams gingen voortvarend van start door snelle goals, waarbij het binnen enkele minuten 2-2 kwam te staan. Daarna liep Atlantis 1 wat uit naar 5-2. Van de volgende 8 goals die vielen, waren er 7 van Apollo. Hiermee stonden zij op dat moment met 9 punten tegen 6 van Atlantis voor in de wedstrijd. Apollo leek voor rust stand te houden, maar vlak voor het rustsignaal kwam Atlantis weer gelijk. Ruststand: 13-13.

De thuisploeg kwam scherp de kleedkamer uit en maakte vier goals op rij: 17-13. Het gat van vier punten bleek te groot te zijn om te overbruggen. In de tweede helft maakte Apollo te weinig goals, waardoor de eindstand van deze eerste play-off 23-19 werd in het voordeel van Atlantis. Apollo heeft nu een achterstand van 4 doelpunten voor de start van de volgende wedstrijd.

Deze tweede play-off is aanstaande zaterdag op 16 maart om 14:45 uur in de Deimoshal in Heerhugowaard. Er is nog steeds kans voor Apollo om kampioen te worden, er moet dan met meer dan vier punten verschil gewonnen worden van Atlantis. Bij gelijk spel zal er een verlenging komen met een Golden Goal. De winnaar van deze play-off zal promoveren naar de 1e klasse.