HEERHUGOWAARD - Zaterdag 18 september startte Apollo 1 de wedstrijd tegen Die Haghe 1. Apollo begon moeizaam aan de wedstrijd en stond al snel 6-1 achter. Na een time-out van coach Arno van der Vliet, herpakte de Heerhugowaarders zich en knokten terug naar 4-6. Even ging de wedstrijd gelijk op, maar vanaf 7-9 begon Apollo aan een offensief. Dit zette zich voort na de rust, want na een aantal minuten spelen in de tweede helft stond Apollo op een voorsprong: 11-9.

Goals wisselden zich aan beide kanten af en met nog een kwartier te spelen werd de stand 14-14. Daarna stond Die Haghe op en met goede schoten breidden ze hun voorsprong uit. Eindstand: 16-21. Het was een wedstrijd waarin Apollo hard heeft gevochten voor hun punten. Apollo 1 staat met deze uitslag op de 7e plek in de competitie.

De volgende wedstrijd tegen Maassluis 1 staat gepland op zaterdag 25 september in Maassluis.