HEERHUGOWAARD - Na enkele mindere weken was het weer eens een goede zaterdag voor de selectieteams van Reiger Boys. Zowel het eerste herenteam alsmede de vrouwen wisten hun wedstrijd met 2-1 te winnen.

Reiger Boys VR1 wist deze jaargang nog niet te winnen en verloor zes wedstrijden op rij. Tegen de vrouwen van Sparta Rotterdam herkende trainer Junior Pourier weer eens zijn ploeg terug van voor de winterstop. Mede dankzij een uitblinkende Mila Stevens won de thuisploeg dikverdiend met 2-1.

De pas 16-jarige Stevens stond aan de basis van de openingstreffer van Marouscha Ruiter en gaf kort na de rust ook de voorzet waaruit Manon Huisman de 2-0 kon maken. In de uiterste slotfase wist Sparta nog wel de eer te redden uit een makkelijk gegeven strafschop.

Heren
Ook de heren van Reiger Boys kenden een negatieve reeks en verloren drie wedstrijden op rij. Op bezoek bij HCSC wist de ploeg van Tom Boukes echter weer drie punten aan het totaal toe te voegen. Floyd Groet kroonde zich tot matchwinnaar door al vroeg in de wedstrijd tweemaal te scoren. Namens HCSC deed Sirvania voor de rust nog wat terug, maar in de 1-2 stand kwam in de tweede helft geen verandering meer.

Reiger Boys 1 staat nog altijd zesde en treft komende zaterdag in eigen huis de nummer vier in de stand, FC Castricum.