HEERHUGOWAARD - SVW '27 blijft nog even in de hoek waar de klappen vallen. Op bezoek bij FC Den Helder ontbeerde het de ploeg van Martin van Leuven wederom aan het nodige geluk terwijl de thuisploeg in de slotfase wel toesloeg: 2-0.

Het puntloze SVW '27 deed zondag zeker niet onder voor FC Den Helder, maar het zat wederom niet mee. Na een half uur spelen werd een doelpunt van de groen-zwarten al dan niet terecht afgekeurd wegens buitenspel en Van Leuven was van mening dat zijn ploeg een strafschop verdiend had, al werd dat weggewuifd door de scheidsrechter.

Na de rust speelde FC Den Helder duidelijk met meer initiatief en SVW '27 kwam nog maar moeilijk onder de druk uit. Een gelijkspel leek in de maak, maar de Heerhugowaarders hadden buiten Kenny Gerssen gerekend die in de 83e en de 90e minuut weer eens op de juiste plek stond om de zege voor de ploeg van Pascal Hamers veilig te stellen.