ROTTERDAM - Regerend landskampioen FC Marlène heeft ook de vijfde competitiewedstrijd in de Eredivisie vrouwen weten te winnen. Op bezoek bij Futsal Rotterdam zegevierde de ploeg van trainer/coach Mo Bouchibti met het kleinst mogelijke verschil: 1-2.

Het was zeker geen gemakkelijke zege in het Topsportcentrum Rotterdam. De thuisploeg kwam al binnen vier minuten op voorsprong door een treffer van Sherallin Henriquez. De 1-0 bleek tevens de ruststand.

Na de rust wist de Heerhugowaardse formatie het duel alsnog te kantelen. Na vijf minuten zorgde Aaike Verschoor voor de gelijkmaker en Niekie Pellens, die verleden week bij haar debuut al scoorde, wist uiteindelijke de winnende treffer te produceren.

Door de zege gaat FC Marlène met vijftien uit vijf nog steeds aan kop. Komende vrijdag 27 oktober speelt men thuis in de Waardergolf tegen de huidige nummer drie in de stand, Os Lusitanos (20.30 uur).