SINT PANCRAS - De inhaalwedstrijd tussen Vrone en Egmondia heeft donderdagavond geen winnaar opgeleverd. Op een zwaar bespeelbaar veld, en bij matig licht eindigde het duel in een 2-2 gelijkspel.

Alle doelpunten vielen al voor rust. Het laag geklasseerde Egmondia kwam al na twee minuten op vorosprong door een treffer van Wijker, maar Vrone, dat afgelopen zondag nog hard onderuit ging in Wormer, herpakte zich goed door doelpunten van Leijen en Kraak. Nog binnen het half uur wist Groot gelijk te maken voor de ploeg van trainer Tristan Ooms.

In de tweede helft werd het spel er niet beter op en gaven beide ploegen elkaar dan ook niets meer toe. Vrone blijft tiende staan en treft komende maandag in eigen huis hekkensluiter KSV. Egmondia, voorlaatste in de stand, speelt dezelfde dag ook thuis tegen SV De Rijp, een ploeg die net boven de Egmonders staat.